Advies veerdiensten Corsica & Sardinie

Advies op Maat

Veel mensen zien door het bomen het bos niet meer, allerlei vragen doemen op. Ik merk dat aan de vracht met e-mails die nauwelijks meer is te overzien. Vooral de vragen over de veerdiensten, campings en een “rondreis” concept komen veel voor.

Vandaar een “Adviesdienst op maat”: deze helpt je een juiste keuze maken betreft veerdiensten.

Veerbootadvies op maat

“Vanuit welke plaats kan ik het beste overvaren naar Corsica?”,“Met welke veerdienst maak ik het beste mijn overtocht naar Sardinië?” het zijn slechts twee van de vele vragen die we krijgen over de veerdiensten naar de eilanden.

Vul gegevens in waaruit ik een kant-en-klaar advies kan maken binnen 3 dagen. Bij de overtocht adviezen zitten concrete voorstellen voor overtochten en een toelichting.

Dit advies kan je helpen efficiënt te boeken. Ik reik je verschillende mogelijkheden aan indien die er zijn. Mogelijkheden waar je misschien zelf niet aan hebt gedacht.

[Lees hier verder]

presentaties en adviezen

Reisgids nodig op 1 van de eilanden? Vraag na wat mijn mogelijkheden zijn. Voor zowel kleine als grote groepen, reisbureaus of eigen groep.

info@corsicaensardinie-info.nl

Een advies of presentatie

Weer eens wat anders op de personeelsdag, vriendenavondje of vereniging? Of ga je met een groep op pad naar Sardinië en/of Corsica? Dan kunnen wij wellicht wat voor je betekenen. Een advies voor rondreis of activiteiten. Praktische zaken, maar ook culturele achtergronden, vertelt uit ruime eigen ervaringen. Of het nu gaat om accommodaties en campings, veerdiensten, samenstelling rondreis en te bezoeken mooie plekken, enz enz. Een visuele presentatie of lezing behoort tot de mogelijkheden.

Wij geven presentaties door het hele land: van huiskamer tot megazaal.

Hier zijn wel enige kosten aan verbonden. Mail me wat jullie ideeën zijn en je krijg in ieder geval antwoord!

PS. Ook zijn we op veel vakantiebeurzen present. Let op de aankondigingen/agenda. Je kunt hier ook je vragen stellen, met name ook op de lezingen/presentaties die we geven op de verschillende locaties van de diverse Volksuniversiteiten.

Wilge!Advies op Maat