Leveringsvoorwaarden webwinkel Corsica&Sardinie-Info

Alle artikelen worden verzonden per PostNL, behalve de digitale producten.

Niet digitale producten

Kaarten en campinggidsen worden verstuurd in een normale envelop voorzien van postzegels, binnen een werkdag nadat de betaling binnen is. Boeken kunnen in brievenbuspakketje worden verzonden of indien meerdere boeken betreft per pakketdienst van PostNL via MyParcel. Bij betaling via handmatige overschrijving wordt de downloadlink pas verstuurd na constatering dat de betaling is verricht. Dit kan 1 tot 3 dagen duren.

Levertijd:
ik doe mijn best zo snel mogelijk te leveren en doorgaans moet dat ook binnen 2 werkdagen lukken, echter als je in plaats van Paypal of IDEAL via ‘Directe bankoverschrijving’ betaalt moet je rekening houden met tenminste 3 dagen extra! Verzendingen gaan via NLpost. Bestellers uit België moeten rekening houden met een levertijd van een week!

Digitale producten

Dit betreft oa de excelspreadsheets met data van alle campings van de diverse eilanden. Deze worden direct per downloadlink verstuurd in de bevestigingsmail na betaling. Bij betaling via handmatige overschrijving wordt de downloadlink pas verstuurd na constatering dat de betaling is verricht. Dit kan 1 tot 3 dagen duren.

Herroepingsrecht

Digitale producten kunnen niet worden teruggezonden of worden geannuleerd.

Overige producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd naar Geersdesign, Plesmanlaan 107, 2497CE DEN HAAG. U dient er zelf voor te zorgen dat de pakketten/enveloppen voldoende zijn gefrankeerd. Onvoldoend gefrankeerde poststukken worden geweigerd.

Boeken, kaarten en gidsen mogen geen gebruikssporen bevatten zoals vouwen en ezelsoren, schade door bijvoorbeeld water of andere vloeistoffen. Indien zulks het geval is worden de aanschafkosten niet terugbetaald.

Winkelwagen

We vragen je goed aan te geven of je het pakket bezorgd wil krijgen. Goed aangeven voorkomt vertraging en onnodige extra kosten.

DUS bij Verzending (of Shipping and Handling):

  • Bij een boek, gids of kaart altijd aangeven: PostNL
  • Bij een spreadsheet altijd aangeven Afhalen /Downloaden

Boeken en de Corsica Camping Gids zijn NIET downloadbaar of digitaal beschikbaar. De optie ‘Downloaden’ is alleen geldig voor spreadsheets, let op: na betaling krijg je een bevestigingsmail met daarin een downloadlink naar het spreadsheet dat je besteld hebt.

Annuleren na betaling van de spreadsheets is niet toegestaan.

Dit is een beveiligde website. Gegevens worden versleuteld, zodat je veilig kunt winkelen.

Privacy Policy & AVG

De webshop vraagt uitsluitend om gegevens die nodig zijn ter verkrijging van de te kopen goederen of diensten. Daarnaast zijn er mogelijk een aantal vrijwillige opties, die ingevuld kunnen worden ten einde het aankoopproces te bespoedigen of bij fouten te herstellen, zoals telefoonnummer.
Betalingen worden gedaan via bedrijven die daarvoor gecertificeerd zijn en voldoen aan de AVG, namelijk Mollie, Ideal, Creditcardbanken, Banken en Pay Pal.

Bestellingen worden verwerkt via de webwinkel van Corsicaensardinie-info.nl en de WordPress plugins WooCommerce en Mollie, PostNL, Provider van de shop: Anatagonist.
Op de beveiligde werkcomputers van Geersdesign, zal een backup worden bewaard van de bestellingen zolang dit nodig is ivm met wettelijke belastingbetalingen.

De zo verkregen persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afdoen van de bestellingen en niet voor andere doeleinden. Ook worden ze niet doorgegeven, dan wel verkocht. We werken uitsluiten met partijen die voldoen aan de AVG norm.

Meer info over Privacy Policy & AVG betreft Corsicaensardinie-Info

Wilge!Leveringsvoorwaarden