Corsica & Sardinie Info

Presentaties & Beurzen

Onder de naam EilandenPlaza zullen we op de volgende beurzen vertegenwoordigd zijn om uit eigen ervaringen over de eilanden te vertellen. Veerdiensten, vliegen, accommodaties, campings en toeristische bezienswaardigheden passeren de revue!

  • 1 en 2 december 2018: Smaak van de Winter in Houten
  • 10 t/m 13 januari 2019: Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht Hal 7Presentaties & Lezingen

Wil je weten of en zo ja waar je je moet inschrijven voor de lezingen en presentaties? Wel dan ben je hier aan het goede adres.

Lezingen 2018/2019:

  • Er staan op dit moment geen presentaties of lezingen gepland.

Lezing en/of presentatie over Corsica of Sardinië op een personeelsactiviteit, vereniging, vrije universiteit of vriendenclub? Of je gaat met een groep mensen op vakantie naar een of beide eilanden?

Wij verzorgen lezingen over met name het vakantie-aspect van Corsica en/of Sardinië. Praktische zaken, maar ook culturele achtergronden, vertelt uit ruime eigen ervaringen. Natuurlijk zullen mooie foto’s, een filmpje en ‘wat te proeven’ niet ontbreken. En ook belangrijk wij kunnen een lezing geheel aanpassen aan jouw wensen!

Lijkt je dat wat? Mail ons voor de mogelijkheden, maar geef ook je wensen aan!
Voor alle deelnemers/bezoekers aan nevenstaande lezingen geldt: je krijgt gratis een schitterende geografische kaart van Corsica en/of Sardinië twv €4,95 en een leuk linnentasje met info. Dat is toch mooi meegenomen!

Voor alle inschrijvingen geldt: indien de lezing niet doorgaat om onverwachte redenen: geef een geldig e-mailadres op, dan kunnen we je inseinen. Kom je toch op de bonnefooi, tja dan kunnen we je niet waarschuwen per mail, wel zal dat op deze site vermeld worden!

Inhoud van de lezingen in het kort:

Beleef en ervaar de cultuur, natuur en karakteristieken van de mediterrane eilanden Sardinië en Corsica tijdens een presentatie met veel beeldmateriaal. Luister naar de muziek die een geheel eigen karakter kent. Een reis over 2 schitterende eilanden.

pres_wil1

Auteur van het reisboek Beleef Corsica neemt je mee op reis over het Franse eiland Corsica. Het is vooral de diversiteit die het eiland zo bijzonder maakt. Of het nu de ruige bergen, de zichtbare geschiedenis, de talloze baaien, watervallen, lieflijke dorpjes of prachtige krijtrotsen zijn. Veel mensen hebben hun hart verpand aan dit eiland, bij anderen staat het al jaren op hun ‘verlanglijstje’ om te gaan bezoeken. Bij Bonifacio ‘steekt hij over’ naar het eiland Sardinië. Daar aangekomen blijken er grote verschillen te zijn tussen de eilanden, maar zeker ook overeenkomsten en kent zeker vele fans. Ruim aan bod komen de karakteristieken van de eilanden, de high lights, maar ook de meer verborgen kenmerken en bezienswaardigheden. Muziek en gastronomie zullen niet ontbreken.

Wilge!Presentaties & Beurzen