Corsica&Sardinië App

NB: tot mijn spijt zal deze app na 1 januari 2020 niet meer verkrijgbaar zijn. De kosten zijn te hoog om deze te onderhouden. Ook zal de app niet meer worden bijgehouden, er zal dus geen update meer verschijnen. Wel zal de app na 1 januari 2020 vermoedelijk nog beschikbaar blijven.

De Corsica-Info App is omgebouwd tot Corsica&Sardinie-info App. Of te wel de content van de Sardinië app is ook terecht gekomen in deze app. Ook is de informatie wat anders en praktischer gerangschikt! Hij is nu een stuk overzichtelijker.

Corsicaensardinie-Info heeft een app voor smartphone en tablets ontwikkeld. De app is te downloaden in de:

Google Play Store voor het Android platform

App Store van Apples iTunes

Attentie Apple gebruikers: hoewel de app prima draait op de (mini)iPad is het van belang bij het zoeken naar de app: linksboven even op “Alleen iPhone” te klikken.

Attentie Android gebruikers. De app werkt alleen goed vanaf versie Android 4.4

In principe kan de app worden gevonden met corsica&sardinië-info.

Waar nodig zal ik op deze pagina nadere informatie geven.

Kern Informatie:

Jouw reisgids voor Corsica en Sardinië, voor onderweg en thuis. Allerhande foto’s, informatie en tips over reizen naar en op Corsica & Sardinië. Zowel voor de kampeerder als voor overige reizigers naar andere accommodaties. Alles uit eigen jarenlange ervaringen. Met alle 220 campings op Corsica en 100 campings op Sardinië, kaarten, veerboot- en vlieginformatie, bezienswaardigheden, stranden en stadjes.

Uiteraard worden er updates geplaatst en zaken toegevoegd. De app is geschikt voor alle tablets en smartphones.

De informatie is in de app makkelijker te lezen dan het openen van deze website op een smartphone of tablet. De informatie is ook anders gerangschikt. Er is ook meer informatie, via de app beschikbaar. Zo kun je alle gegevens van de campings bijvoorbeeld gemakkelijk vinden, maar ook kun je vanuit de app, direct bellen of er bijvoorbeeld plaatst is, of een mail sturen.

Voor de app wordt een kleine bijdrage gevraagd om de kosten te dekken en het werk van Corsica & Sardinië-Info te ondersteunen.

Download hem nu!
Veel plezier met de app!

De onderstaande screendumps geven je vast wel een goed beeld van wat je kan verwachten!

Laat ons weten wat er beter kan en moet in de App!

Wilge!Corsica&Sardinië – App